De nieuwe website van Koningkaart

Koningkaart bestaat inmiddels alweer 12 jaar! Al deze jaren hebben we dankbaar gebruik gemaakt van oude website met de designtool. Maar de techniek verandert snel en het werd tijd voor vernieuwing! Dus 1 mei hebben we een volledig nieuwe website met een supersnelle designtool gelanceerd. We zijn er supertrots op!  Je kunt nu nog beter de mooiste geboortekaartjes, trouwkaarten en uitnodigingen ontwerpen.

Zelf kaarten maken met onze vernieuwde ontwerptool

In onze nieuwe ontwerptool zijn er heel veel nieuwe opties bijgekomen die we in onze oude tool misten. Denk aan het kopiëren van illustraties van de voorkant naar de binnenkant, ronde hoeken geven aan je kaart, het plaatsen en uitsnijden van foto's en nog veel meer. Ga aan de slag en laat ons weten wat je van onze nieuwe ontwerptool vindt en of je nog handige tips hebt.

Nieuwe papiersoorten, bijzondere formaten en extra foliekleuren

We zijn ook heel blij dat we vanaf heden ook kaartjes op hout, kraft en dik karton kunnen laten drukken. En we hebben een aantal nieuwe papiersoorten waarop je je kaart kunt laten drukken. Bijvoorbeeld recyclepapier en oud-hollands, dat geeft je kaartje net even een andere look. Ook onze foliekleuren zijjn uitgebreidt, hadden we eerst alleen goud, koper en zilver, je kunt nu ook kiezen voor roségoud en zwart.
Binnenkort gaan we aan de slag met kaartjes in verschillende vormen, denk aan een cirkel, hartje of romper maar ook vrije vormen zijn mogelijk. 

Heb je nog een account op de oude website?

Was je net bezig met het ontwerpen van een kaartje op de oude website of stond je op het punt te bestellen? Geen zorgen! Tot 1 augustus 2022 blijft https://oud.koningkaart.nl/ in de lucht en kun je gewoon inloggen op je account en bestellen. Maak dus rustig je ontwerp af en bestel je kaartjes zoals je dat bij ons gewend bent. Heb je vragen over onze oude systeem of website? Neem even contact met ons op via contact@koningkaart.nl of bel 010-3075804.

Kaarten volgens de laatste trends

We zijn heel benieuwd wat je van onze nieuwe website vindt! En wat je van ons nieuwe systeem en de nieuwe mogelijkheden vinden. Natuurlijk blijven wij je wekelijks verrassen met nieuwe geboortekaartjes, trouwkaarten of uitnodigingen. En je kunt altijd zelf kaarten maken als je een leuk idee hebt, de beeldenbank breiden we ook wekelijks uit met mooi illustraties. Hoe dan ook, welkom bij de nieuwe Koningkaart!