Wie werkt er bij Koningkaart? Wij stellen ons graag even voor.

Renate

Hallo! Ik zal me even voorstellen, mijn naam is Renate en ik ben de eigenaar van Koningkaart.

Trots op Koningkaart

Ik ben een echte jobhopper. Na jaren freelancen en bij verschillenden bedrijven gewerkt te hebben, heb ik nu helemaal mijn plek gevonden bij Koningkaart. Ik heb op het Grafisch Lyceum en de Kunstacademie gezeten. Dus van ontwerpen weet ik genoeg! Ook door het jobhoppen heb ik keer op keer weer veel nieuwe dingen geleerd. Voor familie en vrienden heb ik aardig wat geboortekaartjes gemaakt, zo rolde ik langzamerhand de geboortekaartwereld in. In 2003 ben ik begonnen met Ukkepuk wat vandaag de dag Koningkaart heet. Bij Ukkepuk verkocht ik alleen geboortekaarten. Later vond ik het leuk om meer dan alleen geboortekaarten te maken. Daarom heb ik de naam veranderd en kon ik aan de slag met trouwkaarten, uitnodigen en kerstkaarten.

Tom en de Stelvio

Hey! Ik ben Tom en ben mede-eigenaar van Koningkaart. Je leert mij kennen door mijn werk en door mijn fiets.

Geen saaie boel

Alles wat ik doe voor Koningkaart heeft alles behalve te maken met het ontwerpen van kaarten. Het is niet voor mij weggelegd om kaarten te ontwerpen, dus ik zal me daar ook zeker niet mee bemoeien. Ik ben namelijk actief op het technische vlak van de winkel. Ik zorg er bijvoorbeeld voor dat de website goed werkt en nog heel veel andere zaken. De variatie in werk vind ik juist zo leuk en belangrijk, anders wordt het ook maar zo’n saaie boel.

Wielrennen is helemaal mijn ding!

In mijn vrije tijd ben het liefst actief bezig. Het maakt eigenlijk niet uit wat, van een rondje met de hond tot kilometers fietsen. Het gaat er mij om dat ik actief bezig ben én dat het gezellig is. Met lachen train je natuurlijk ook je buikspieren! Sport vind ik ook erg belangrijk, verstand op nul en gaan, gaan, gaan. Heerlijk om na een lange dag op mijn werken even je hoofd te luchten.