Wie werkt er bij Koningkaart? Wij stellen ons graag even voor.

Renate

Hallo! Ik zal me even voorstellen, mijn naam is Renate en ik ben de eigenaar van Koningkaart.

Trots op Koningkaart

Ik ben een echte jobhopper. Na jaren freelancen en bij verschillenden bedrijven gewerkt te hebben, heb ik nu helemaal mijn plek gevonden bij Koningkaart. Ik heb op het Grafisch Lyceum en de Kunstacademie gezeten. Dus van ontwerpen weet ik genoeg! Ook door het jobhoppen heb ik keer op keer weer veel nieuwe dingen geleerd. Voor familie en vrienden heb ik aardig wat geboortekaartjes gemaakt, zo rolde ik langzamerhand de geboortekaartwereld in. In 2003 ben ik begonnen met Ukkepuk wat vandaag de dag Koningkaart heet. Bij Ukkepuk verkocht ik alleen geboortekaarten. Later vond ik het leuk om meer dan alleen geboortekaarten te maken. Daarom heb ik de naam veranderd en kon ik aan de slag met trouwkaarten, uitnodigen en kerstkaarten.

Tom en de Stelvio

Hey! Ik ben Tom en ben mede-eigenaar van Koningkaart. Je leert mij kennen door mijn werk en door mijn fiets.

Geen saaie boel

Alles wat ik doe voor Koningkaart heeft alles behalve te maken met het ontwerpen van kaarten. Het is niet voor mij weggelegd om kaarten te ontwerpen, dus ik zal me daar ook zeker niet mee bemoeien. Ik ben namelijk actief op het technische vlak van de winkel. Ik zorg er bijvoorbeeld voor dat de website goed werkt en nog heel veel andere zaken. De variatie in werk vind ik juist zo leuk en belangrijk, anders wordt het ook maar zo’n saaie boel.

Wielrennen is helemaal mijn ding!

n mijn vrije tijd ben het liefst actief bezig. Het maakt eigenlijk niet uit wat, van een rondje met de hond tot kilometers fietsen. Het gaat er mij om dat ik actief bezig ben én dat het gezellig is. Met lachen train je natuurlijk ook je buikspieren! Sport vind ik ook erg belangrijk, verstand op nul en gaan, gaan, gaan. Heerlijk om na een lange dag op mijn werken even je hoofd te luchten.

txt

Celine

Hoi! Ik zal me eventjes voorstellen, mijn naam is Celine en ik werk bij Koningkaart. Je leert mij een beetje kennen door mijn bijzondere ervaring met Koningkaart en lekker eten.

Meant to be?

Tijdens mijn studie, liep ik 2016 stage bij Koningkaart, in deze periode heb ik mijn vriend leren kennen, gaaf hè? Nu enige tijd later ben ik weer werkzaam bij Koningkaart en ik vind het fantastisch. Mijn werkzaamheden zijn redelijk hetzelfde maar iedere werkdag is anders, en dat maakt het ook zo leuk. Van het verwerken van bestellingen tot het ontwerpen van trouwkaarten, ik vind het allemaal even leuk om te doen. Daarnaast ben je ook een beetje mede-verantwoordelijk voor de mooiste dagen uit iemands leven, dat vind ik echt heel bijzonder.

Bourgondische Brabander

Binnen het gezellige Koningkaart-team ben ik de enige Brabander en als dochter van de lokale slager, is goed en lekker eten mij met de zogenaamde paplepel in gegoten. Ik kan dan ook echt enorm van lekker eten genieten. In mijn vrije tijd ga ik regelmatig samen met mijn vriend of met vriendinnen uit eten. Ik vind het leuk om nieuwe keukens en smaken te ontdekken.

 

Manon

Hallo! Ik zal me even voorstellen, mijn naam is Manon en ik werk bij Koningkaart. Aan de hand van geboortekaarten en fotografie leren jullie mij een beetje kennen!

Creatief bezig zijn, daar word ik blij van!

Ontwerpen en illustreren vind ik het allerleukste om te doen. Creatief bezig zijn is helemaal mijn ding. Ik ben als Illustrator dan ook helemaal op mijn plek bij Koningkaart. Het ontwerpen van geboortekaarten vind ik leuk om te doen. Je kan helemaal los gaan want alles kan en mag. Ik ben altijd wel een beetje inspiratieloos als het gaat om een datum. Als je een kaartje tegenkomt met 19 augustus, dan weet je dat die van mij is. Er is geen mooiere datum dan je verjaardag toch? Gelukkig ben ik alleen inspiratieloos als het gaat om data en niet als het om het kaartje zelf gaat. Door de Kunstacademie heb ik goed leren brainstormen over ideeën, dus daar hoef ik geen zorgen over te maken.

Fotografie is mijn grote hobby

Naast de kaarten ontwerpen ben ik een groot liefhebber van fotografie. Ik fotografeer ook graag in mijn vrije tijd. Van gebouwen in de stad tot portretten, ik fotografeer het allemaal. De ervaring met fotografie komt heel erg goed van pas bij Koningkaart. Als er een mooie foto gemaakt moet worden van een kaartje, ben ik er als de kippen bij. Laat dat maar aan mij over, want ik zorg ervoor dat we de beste foto’s krijgen voor op de site en social media. Ik heb zo veel verschillende interesses van fotografie tot rechten en van stijldansen tot geschiedenis. Het maakt me eigenlijk niet zo veel uit wát ik doe, zolang het maar creatief is!