Geboortekaartjes

Geboortekaartjes maken voor jouw zoon of dochter? Kies uit meer dan 1000 ontwerpen en maak de perfecte aankondiging voor jullie baby. Ga aan de slag en bestel een drukproef van je geboortekaartje!

Geboortekaartjes maken, welke stijl past bij jou?

De geboorte van jullie jongen of meisje wil je natuurlijk aankondigen met een prachtig geboortekaartje. Hebben jullie al een stijl in gedachten? Hieronder vind je onze meestgekozen stijlen geboortekaartjes bij elkaar verzameld. Wel zo handig!

In de stijl van je geboortekaartjes

Als persoonlijk kraamcadeau of om de hele buurt te laten weten dat je een kindje hebt gekregen: bestel een van onze unieke geboorteproducten in de stijl van je geboortekaartje.

Geboortekaartjes voor broertjes en zusjes

Als er een tweede of derde onderweg is, dan is het natuurlijk ontzettend leuk om grote broer of zus terug te laten komen op het geboortekaartje! Ook voor tweelingen en broertjes en zusjes hebben we een uitgebreide collectie geboortekaartjes.

Onze populairste ontwerpen

Misschien vraag jij je ook wel af wat voor geboortekaartje andere kersverse ouders kiezen voor hun pasgeboren zoon of dochter? Ben je benieuwd naar onze populairste geboortekaartjes? Hierover staan de meest gekozen babykaartjes van de afgelopen drie maanden bij elkaar, misschien zit jullie favoriete kaartje er ook wel bij!

Sorteer Nieuw Aanbevolen
goudfolie
foliedruk
foliedruk
hoogglans
hoogglans zwart
hoogglans zwart
koperfolie
Filters
Wis alle filters