Trouwkaarten

Jullie gaan trouwen! Een van de mooiste dagen van jullie leven begint bij het versturen van een trouwkaart. Maak jullie bruiloft bekend met een van onze unieke trouwuitnodigingen. Er zijn bij Koningkaart meer dan 1000 ontwerpen te vinden in uiteenlopende stijlen en formaten.

Trouwkaarten in de spotlight

Deze collecties trouwkaarten zetten we graag in het zonnetje. Kies foliedruk als je een mooie, luxe uitstraling zoekt. Bij botanisch lichten we de groene trend met bladeren uit. Wil je een persoonlijk tintje? Kies dan voor een trouwkaart met foto.

Welke stijl past het beste bij jullie huwelijk?

Een originele trouwkaart die past bij de sfeer van de dag mag uiteraard niet ontbreken. We zijn benieuwd wat voor stijl bij jullie past. Zijn jullie een hip en trendy stel, altijd volgens de laatste mode? Of juist wat meer klassiek en tijdloos met gouden details en veel wit. Uiteraard is er voor iedereen wat wils en hebben we alles zo veel mogelijk bij elkaar geplaatst om het jullie gemakkelijk te maken. Bij Koningkaart streven we naar een unieke uitnodiging voor ieder bruidspaar.
 

Wat zijn de populairste trouwkaarten?

Wil je weten welke trouwkaarten door andere trouwstellen worden gekozen? Hieronder zie je een selectie van de meest populaire ontwerpen van dit moment. Wellicht dat ook jouw favoriete kaart erbij zit.

Sorteer Nieuw Aanbevolen
FOLIEDRUK
FOLIEDRUK
FOLIEDRUK
foliedruk
hoogglans zwart
Bijzondere vorm + folie
Filters
Wis alle filters