Uitnodigingen

Iets te vieren? Nodig al je vrienden en familie uit met een mooie uitnodiging. Ontwerp zelf een kaart of laat je inspireren door onze uitgebreide collectie uitnodigingen.

Voor welke gelegenheid wil je een uitnodiging maken?

Organiseer je een kinderfeestje of vier je binnenkort je 21 diner? Kies je favoriete uitnodiging of ontwerp er zelf een.

Zijn jullie verhuisd naar een nieuwe woning?

Vergeet geen adreswijzigingen te sturen of misschien geven jullie wel een leuk feestje ter ere van jullie nieuwe huis.

Hoeveel jaar zijn jullie getrouwd?

Een jubileum is natuurlijk een feestje waard! Vier de liefde met een borrel, diner of spetterend feest en verstuur een feestelijke uitnodiging om iedereen op de hoogte te brengen.

De origineelste uitnodiging maak je zelf!

In onze ruime collectie uitnodigingen vind je voor iedere gelegenheid unieke en passende ontwerpen. Of je nu een babyshower, verjaardag of housewarming viert. Maar vind je toch niet helemaal wat je zoekt binnen ons assortiment? Maak dan helemaal zelf een uitnodiging op maat met onze handige ontwerptool. Zo krijg je een eenvoudig een persoonlijke en creatieve kaart om te versturen naar al je naasten. Kies een achtergrondkleur, voeg afbeeldingen of een leuke foto toe en plaats je eigen teksten in een lettertype naar keuze. Haal inspiratie uit onze ontwerpen of begin helemaal vanaf het begin met een blanco kaartje. Klaar met ontwerpen en benieuwd naar het eindresultaat? Bestel een proefdruk om de kaart in het echt te kunnen bewonderen.

Laat je inspireren door onze uitgebreide collectie kaarten

Heb je een uitnodiging op het oog, maar is hij nog niet helemaal naar je zin? Geef je eigen draai aan onze uitnodigingen door bijvoorbeeld een lettertype of achtergrondkleur te veranderen. Met onze ontwerptool kun je ook je eigen foto’s toevoegen aan onze kaarten. Zo kun je een echt persoonlijk kaartje sturen naar vrienden en familie om ze uit te nodigen voor je verjaardag, jubileum of 21 diner.


 

Binnenkort een mijlpaal te vieren? Stuur een jubileumkaart

Bijzondere gebeurtenissen wil je graag met je vrienden en familie vieren. Om ze alvast in de stemming van je feest te krijgen, kun je ze een toepasselijke uitnodiging sturen met alle informatie. De ontwerpen hebben wij alvast ingedeeld op de verschillende jaartallen. De getallen en namen kun je in de ontwerptool gemakkelijk aanpassen. Als je de jubileumkaart echt uniek en persoonlijk wilt maken, voeg dan een foto toe of start met een blanco kaart en ontwerp hem zelf.

Jarig? Maak een mooie verjaardagsuitnodiging en 'Let's party!'

Je geeft een knaller van een verjaardagsfeest en natuurlijk wil je dat vieren met iedereen die je lief en dierbaar is. Met een van onze originele uitnodigingen komt dat helemaal goed. Maak binnen een paar minuten een persoonlijke uitnodigingskaart. Je kunt elk ontwerp aanpassen aan jouw eigen smaak door bijvoorbeeld een foto of een persoonlijke boodschap toe te voegen. Alvast veel plezier, en namens het team van Koningkaart: van harte gefeliciteerd!

Nodig je beste vriendinnen uit voor een babyshower

Verras een aanstaande moeder met een babyshower en stuur een originele uitnodiging naar de vriendinnen, familie en kennissen. Je kunt kiezen uit hippe en lieve ontwerpen of designs met een eigen foto. In een handomdraai pas je de teksten en de datum aan in de ontwerptool en maak je een gepersonaliseerde babyshowerkaart. Vind je het leuk om je eigen creativiteit te gebruiken? Ontwerp je kaart dan helemaal zelf met onze handige ontwerptool.

Uitnodigingen voor het kinderfeestje van de jarige job

Viert je zoon of dochter zijn of haar kinderfeestje? Daar hoort natuurlijk een feestelijke uitnodiging bij! Kies een ontwerp dat aansluit bij het thema van het feestje of ga voor een leuke fotokaart. Of jullie nu een dinofeestje of zwemfeestje vieren, voor elk partijtje kun je een geschikte uitnodiging ontwerpen. Pas onze bestaande kaartjes aan of begin vanaf het begin en ontwerp je eigen kaartje. Voeg vrolijke afbeeldingen toe om er een feestelijk geheel van te maken.

Onlangs verhuisd? Tijd voor een adreswijziging en/of housewarming

Ben jij onlangs verhuisd? Of zijn jullie gaan samenwonen? Het sturen van verhuiskaarten is anno 2023 weer helemaal hot! Laat je vrienden en familie weten dat jullie en nieuw thuis hebben en verstuur een adreswijziging. Of vier je een housewarming ter ere van jullie nieuwe huis? Maak je eigen kaart op in onze ontwerptool of kies een van onze leuke ontwerpen om iedereen uit te nodigen.

De Eerste Heilige Communie, dat moet gevierd worden

Je Eerste Heilige Communie is een speciale dag in de Katholieke Kerk die in het bijzijn van familie en vrienden wordt gevierd. Op school bij je zoon of dochter wordt deze dag vast al een tijdje voorbereid. Nodig alle dierbaren om de communie bij te wonen uit met een mooie communiekaart. Dit is toch een ooi mement om bij stil te staan en een reden voor een leuk feestje. Het is natuurlijk superleuk om samen met je zoon of dochter de uitnodiging te maken.