Kerstkaarten

Kerstkaarten sturen is een traditie waar iedereen blij van wordt. Bij Koningkaart hebben we een uitgebreide collectie zakelijke kerstkaarten voor je bedrijf en kerstkaarten voor jezelf. Kies hieronder de optie waar jouw voorkeur naar uit gaat.

Kerstkaarten voor je bedrijf

Voor je bedrijf wil je wellicht een ander soort kerstkaart als dat je voor je vrienden en familie kiest. Onze zakelijke kerstkaarten zijn ingedeeld in drie categorieën, namelijk algemeen, dit zijn alle kerstkaarten bij elkaar, gesorteerd op branche of op thema. Maak hieronder je keuze.

Kerstkaarten maken, voor welke gelegenheid?

We hebben heel veel leuke kerstkaarten die je aan familie en vrienden kunt sturen. Twee collecties willen we er graag uitlichten, namelijk Baby's First Christmas voor kersverse ouders en Kerst save the date voor verliefde stellen die komend jaar gaan trouwen. Nieuw dit jaar zijn de superleuk gepersonaliseerde adventskalenders!

Onze populairste ontwerpen

Bij kerstkaarten denk je al snel aan de kleuren: rood, groen en blauw, het liefst met goud en aan beelden met kerstbomen, champagne, sneeuwsterren en kerstballen. Kaarten met deze elementen blijven dan echter ook wel de populairste ontwerpen. Ook de kaarten waar eigen foto's toegevoegd kunnen worden zijn erg geliefd. Het is natuurlijk ook erg leuk om een personeelsfoto of familiefoto op de kaart te zetten want zo maakt u de kerstkaart extra persoonlijk!

Filters
Wis alle filters