Kerstkaarten

Kerstkaarten sturen is een traditie waar iedereen blij van wordt. Bij Koningkaart hebben we een uitgebreide collectie voor je bedrijf en voor jezelf. Kies hieronder de optie waar jouw voorkeur naar uit gaat, pas aan en bestel een drukproef van je kerstgroet.

Kerstkaarten voor je bedrijf

Voor je bedrijf wil je wellicht een ander soort kerstkaart als dat je voor je vrienden en familie kiest. Onze zakelijke collectie is ingedeeld in drie categorieën, namelijk algemeen, dit zijn alle kerstkaarten bij elkaar, gesorteerd op branche of op thema. Maak hieronder je keuze.

Kerstkaarten maken, voor welke gelegenheid?

We hebben heel veel leuke kerstkaarten die je aan familie en vrienden kunt sturen. Twee collecties willen we graag uitlichten, namelijk Baby's First Christmas voor kersverse ouders en Kerst Save The Date voor verliefde stellen die komend jaar gaan trouwen.

Onze populairste ontwerpen

Bij kerstkaarten denk je al snel aan de kleuren: rood, groen en blauw, het liefst met goud en aan beelden met kerstbomen, champagne, sneeuwsterren en kerstballen. Kaarten met deze elementen blijven ook de populairste ontwerpen. Ook de kaarten waar je eigen foto's kunt toegevoegd zijn erg geliefd. Het is natuurlijk ook erg leuk om een personeelsfoto of familiefoto op de kaart te zetten want zo maak je de kerstkaart extra persoonlijk.

Sorteer Nieuw Aanbevolen
regenboogfolie
goudfolie
FOLIEDRUK
goudfolie
goudfolie
goudfolie
Foliedruk
foliedruk
Filters
Wis alle filters