Kortingsacties bij Koningkaart

Koningkaart heeft op dit moment geen kortingsacties lopen. Er zijn diverse promotiebedrijven die met kortingscodes en actiecodes van Koningkaart aanbieden maar deze zijn helaas fake. Wel willen we jou als klant verwelkomen met een eerste proefdruk voor maar 1,00 euro (of 2,50 euro voor folie, stans of hout)! Deze proefdruk wordt gratis naar je verzonden, zodat je zonder zorgen kunt genieten van de eerste glimp van jouw gepersonaliseerde kaart. Daarnaast werken we bij een bestelling wel met een staffelkorting.

Wat is een staffelkorting?

Koningkaart berekent de prijzen aan de hand van staffels. Hoe meer kaartjes je bestelt, hoe meer korting je krijgt op elk kaartje. Hierdoor betaal je dus een lagere stuksprijs als je grotere aantallen besteld. We hanteren deze staffelkorting op de volgende aantallen:
- 5 - 9 kaartjes
- 10 - 49 kaartjes
- 50 - 99 kaartjes
- 100 - 199 kaartjes
- Vanaf 200 kaartjes

Bereken met de prijzencalculator op de pagina van jouw favoriete kaartje de totaalprijs. Er geldt een minimale oplage van 5 kaarten (bij tentkaarten is dit 10 stuks). Onze prijzen zijn incl. btw. De prijs is afhankelijk van:
- Kaarttype (enkel / dubbel)
- Formaat
- Papiersoort
- Aantal stuks
- Afwerking (foliedruk)

Wat zijn de voordeligste kaartjes?

Bij Koningkaart streven we er voortdurend naar om onze klanten de beste service en prijzen te bieden. Als je op zoek bent naar betaalbare kaartjes, hebben we een paar handige suggesties voor je:
- Selecteer een kaart zonder extra's zoals folie, hout of kraft
- Zorg dat afgeronde hoeken uit staat
- Ga voor een wat kleiner formaat
- Kies het papiersoort 'natuurkarton'
- Kies een witte envelop

Onze klantenservice helpt je graag

Heb je toch nog vragen? Onze klantenservice staat elke werkdag van 09.00 tot 21.00 uur voor je klaar. We zijn ook per e-mail bereikbaar op team@koningkaart.nl.