Geïllustreerde geboortekaartjes voor tweede en derde kindje

Achter de schermen zijn wij continue aan het werk om onze collecties te vernieuwen. Dit keer hebben we de koppen bij elkaar gestoken voor het tweede en derde kindje. Namelijk lieve geboortekaartjes met hippe en unieke illustraties van dieren. Denk aan een konijntje met een kinderwagen, een vosje met speelgoed en knuffelende beren. Klinkt jou dat als muziek in de oren en verwacht je binnenkort je tweede of derde kindje? Lees dan alles over deze geboortekaartjes in dit nieuwsbericht.

Een bijpassend geboortekaartje voor jouw gezin

Geboortekaartjes met dieren zijn niet meer weg te denken uit onze collecties. De ontwerpen met lieve vosjes of schattige konijntjes zijn mateloos populair. Als je die geboortekaartjes leuk vindt, zijn de nieuwe ontwerpen vast wat voor jou. Het leuke van deze kaarten is dat je de samenstelling van je gezin op het kaartje kunt laten zien. Het is natuurlijk extra leuk als je de grote broer of zus een plekje op het geboortekaartje kunt geven. Bijvoorbeeld een lief ontwerp van twee konijntjes. De grote broer duwt de vrolijk versierde wieg. Neem een kijkje bij geboortekaartjes tweede kindje of geboortekaartjes derde kindje en je vindt alle varianten van deze collectie.

Getekende dieren op je geboortekaartje

Deze vrolijke geboortekaartjes zijn net weer even anders dan de doorsnee ontwerpen met dieren. De beestjes op deze babykaarten dragen namelijk kleurrijke kleding. Wat dacht je van een schattig muisje in een blauw pakje met groene kaplaarsjes. De grote broer heeft een knuffeltje vast en staat bij zijn kleine broertje in de kinderwagen. Deze kaart is natuurlijk ook verkrijgbaar met een grote zus. Of van het geboortekaartje met twee kleurrijke vosjes omringd door speelgoed. Alle geboortekaartjes bevatten kleurrijke hartjes en speelse dieren. En je kunt ze in de ontwerptool nog makkelijk personaliseren. Zo kun je nog meer dieren toevoegen, kleuren wijzigen en lettertypes aanpassen. Staat jouw samenstelling er niet tussen? Neem dan even contact met ons op. We kijken graag mee naar de mogelijkheden.