Toffe producten voor je pasgeboren kindje

Je geboortekaartje heb je vast met heel veel liefde uitgekozen. Dit is straks de manier waarop je iedereen laat weten dat jullie kindje geboren is. Naast de geboortekaartjes hebben we nog heel veel andere toffe producten die mooi aansluiten bij de geboorte van jullie kindje. Je kunt bijvoorbeeld je geboortekaartje extra speciaal maken met een mooi strikje, een label, een gekleurde envelop of bijpassende sluitsticker om de envelop mee dicht te plakken.

Wil je een blijvende herinnering aan je geboortekaartje dan kun je eens kijken bij de canvassen, geboorteposters of geboorteblokken. De meeste kunnen we maken in dezelfde stijl als je geboortekaartje. Wil je de geboorte groots aankondigen? Hang dan een mooi geboortebord buiten aan het raam, dan weet gelijk de hele straat dat het zover is. Zeker weten dat je leuke reactie zult krijgen.

Leuke producten van je geboortekaartje laten maken

Gefeliciteerd! Jij bent zwanger en mag binnenkort je baby in het gezin verwelkomen. Een hele bijzondere gebeurtenis. Ongeveer negen maanden lang draag je je kindje en zie en voel je het groeien. Wij begrijpen bij Koningkaart dat je zo lang mogelijk op deze roze (of blauwe) wolk wilt blijven. Je bent vast al schattige rompertjes aan het uitzoeken. Of misschien struin je door Pinterest op zoek naar de leukste babykamer.

Om extra van deze periode te genieten, kun je het extra feestelijk aankleden met onze toffe producten. Het begint natuurlijk met het uitzoeken van hét perfecte geboortekaartje. Om dit ontwerp nog specialer te maken, kun je ervoor kiezen om een echt satijnen strikje op de kaart te plakken. En wat dacht je van een leuke bijpassende sluitsticker voor op de envelop? De ontvanger zal zeker weten vrolijk worden van zo’n feestelijke envelop op de deurmat.

Maar er is meer. Je wilt de komst van je kindje vast van de daken schreeuwen. Dan is een raambord misschien wel wat voor jou. Een geboortebord is de ooievaar van vroeger. Dit bord kun je aan het raam bevestigen. Zo is de buurt meteen op de hoogte. Ook hebben we hele leuke producten om de kinderkamer mee aan te kleden, bijvoorbeeld geboorteposters, canvassen en geboorteblokken. Dit kan in stijl van het geboortekaartje, maar je kunt ook een kijkje nemen bij onze standaard collectie. Vragen over deze mooie producten? Neem gerust contact met ons op.