Hoera, we hebben een nieuwe website!


Welkom op onze nieuwe site. We zijn benieuwd wat je ervan vindt! Onze website heeft niet alleen een nieuw jasje, we hebben nu ook een nieuw systeem en een vernieuwde ontwerptool. Dit betekent dat alles net even anders werkt. Hieronder lees je hoe en wat.

Waarom een nieuwe website?

De techniek gaat razendsnel vandaag de dag, en het is belangrijk om up-to-date te blijven. We zijn dan ook heel blij met onze nieuwe website en de supersnelle ontwerptool. Zo kun je nu je in een handomdraai de mooiste kaartjes voor je trouwdag, de geboorte van je kindje of voor een leuk feestje maken. Daarnaast krijgen we binnenkort allemaal leuke, nieuwe producten. We kunnen niet wachten om deze met jullie te delen!

Hoe start ik op de nieuwe website?

Eigenlijk spreekt het voor zich (hopen we). Zoek een mooie kaart uit en ga aan de slag met de ontwerptool. Als je klaar bent kun je een nieuw account aanmaken waar je dit ontwerp terug kunt vinden. Je kunt deze nu ook een naam geven, zo kun je meerdere versies maken en ze makkelijk uit elkaar houden.

Heb je een vraag over de NIEUWE website?

We helpen je graag. Je kunt altijd online terecht bij onze klantenservice. Je kunt ook bellen van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 21.00 uur naar ons telefoonnummer 010-2131415.

Hoe bereik ik het oude systeem?

Heb je nog een account op onze oude website en staat jouw ontwerp daar klaar om te bestellen? Geen probleem! Klik hier of op onderstaande button om naar ons oude systeem te gaan en je kaart te bewerken, te bekijken of te bestellen. Je account blijft nog zeker tot 1 augustus zichtbaar en te gebruiken. Zo kun je rustig je huidige ontwerpen afmaken en je kaarten bij ons bestellen zoals je dat gewend bent.

Wat gebeurt er na 1 augustus met het oude systeem?

Helaas kunnen we het oude systeem niet eeuwig in de lucht houden. We doen ook geen onderhoud meer aan het oude systeem. Dus uiteindelijk verdwijnt de oude website volledig. Dus heb je een kaart klaarstaan maar wil je die pas na 1 augustus bestellen? Neem dan contact met ons op, dan denken we mee voor een oplossing.

Heb je een vraag over de OUDE website?

Bel of mail ons gerust. We staan voor je klaar om al je vragen over je ontwerpen in het oude systeem te beantwoorden. We zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur op telefoonnummer 010-3075804 of mail naar contact@koningkaart.nl.