Dit kaartje is toegevoegd aan je Eigen Collectie.

> Kerst Producten > Adventskalender Zelf een adventskalender ontwerpen
zelf ontwerpen
Zelf een adventskalender ontwerpen Kaart binnenkant Kaart binnenkant Kaart achterkant
  Bereken de prijs
  20 x Dubbel vierkant 13 x 13 cm € 12.00
  Biotop 300 gram € 2.50
  20 x Envelop - Wit € 2.00
  Verzendkosten * € 2.50
  Totaal € 26.95
  Prijscalculator ×
  Totaalprijs: 0

  Zelf een adventskalender ontwerpen

  Formaten en prijzen
  22x30cm € 29,95 p/st
  Omschrijving
  Heb je zelf een leuke idee voor een adventskalender? Met deze basis kun je helemaal zelf je ontwerp maken. De cijfers staan er al op, zorg dat ze zichtbaar blijven!

  Let op! In onze editor zie je vier vlakken om vorm te geven. De voorkant, de binnenkant kleur 1, de binnenkant kleur 2 en de achterkant. Op de voorkant staan de cijfers, deze moeten zichtbaar blijven als je wilt dat de deurtjes in een bepaalde volgorde geopend worden. Je kunt op deze zijde ook foliedruk gebruiken. De achterkant kun je naar eigen inzicht vormgeven, de ingrediënten komen onderaan te staan. De binnenkant kleur 1 is de kleur van de achterkant van de deurtjes. Kies voor dit vlak een effen kleur als achtergrond en voeg geen afbeeldingen of tekst toe, deze kun je niet goed zien. De binnenkant kleur 2 is de binnenkant van de vakjes waar de chocolaatjes in zitten. Hier kun je dus kleine afbeeldingen, foto's of tekstjes plaatsen. Deze komen tevoorschijn bij het openmaken van de deurtjes.

  Inhoud van de kalender:
  24 kleine chocolaatjes van Tony's Chocolonely.
  Afmetingen: 22x30 cm
  Levertijd: op werkdagen voor 18.00 uur besteld, dezelfde dag geproduceerd. Voor de bezorging vertrouwen we op de snelheid van de postbode. Houd rekening met een levertijd van 4-5 werkdagen.

  Einde van het jaar zijn de verzenddiensten erg druk en kunnen er vertragingen optreden. Bestel de kalender dus op tijd zodat je 1 december ook echt het eerste deurtje kan openen.

  Productcode: FD-AK
  Collectie
  Adventskalender
  Tags
  180, Adventskalender, Adventskalender, modern_freeform, Voor jezelf, Zakelijk

  Deze kaarten vind je misschien ook leuk